Domov / Pravni poduk

Pravni poduk

Varstvo osebnih podatkov

Podjetje FIZIOFIT, Domen Jazbec s.p. se zavezuje, da podatke ki jih boste posredovali preko spletne strani www.fiziofit.si, www.baby-handling.com ali na kakršenkoli drugi način ne bodo prodajali, posojali ali kakorkoli drugače posredovali tretjim osebam.

Vsi podatki bodo obravnavani zaupno in bodo uporabljeni zgolj za interno evidenco in v namen, zaradi česar so bili posredovani. Vaši podatki bodo skrbno varovani pred izgubo, zlorabo, nepooblaščenim dostopom, razkrivanjem, spreminjanjem ali uničenjem.

Ob obisku strani se nekateri podatki (IP naslov, datum, čas, naslov strani iz katere prihajate) shranijo na strežnik. Ti podatki so anonimni in se uporabljajo zgolj za statistične obdelave.

Spletne strani www.fiziofit.si uporabljajo “piškotke”. To so majhne datoteke, ki se ob obisku na strani shranijo na vaš disk. Piškotki vam lahko olajšajo nadaljnje obiske strani. Z nastavitvami v vašem brskalniku se lahko odločite ali boste “piškotke” sprejeli ali zavrnili.

če »piškotkov« ne sprejmete, nekatere spletne strani morda ne bodo prikazane pravilno ali pa vam ne bo omogočen dostop do vseh informacij ali funkcionalnosti spletnih strani.

Izključitev odgovornosti

Spletne strani www.fiziofit.si so postavljene in vzdrževane z največjo možno mero skrbnosti. Kljub temu podjetje FIZIOFIT, Domen Jazbec s.p. ne more jamčiti za ažurnost, točnost ali pravilnost vseh informacij na straneh. Vse informacije na spletnih straneh se lahko spremenijo brez predhodnega obvestila.

Pravtako podjetje ne sprejema odgovornosti za kakršnokoli škodo, ki bi neposredno ali posredno nastala zaradi uporabe, nepravilnega delovanja in/ali nedostopnosti teh spletnih strani.

V primeru sklicevanja ali povezovanja teh spletnih strani z drugimi, ki so v lasti ali upravljanju tretjih oseb, podjetje FIZIOFIT, Domen Jazbec s.p. ne prevzema odgovornosti za vsebino ali pravilnost delovanja teh spletnih strani.

Avtorske pravice

© Copyright 2009 FIZIOFIT, Domen Jazbec s.p.. Vsa besedila, slike, grafike, animacije in drugi dokumenti, ki jih vsebujejo spletne strani www.fiziofit.si, so v zakonsko dovoljenem okviru predmet avtorske zaščite ali druge oblike zaščite intelektualne lastnine.

Vsebino spletnih strani ni dovoljeno kopirati, razpečavati, spremeniti ali na kakršenkoli drug način reproducirati razen v primeru pisnega soglasja podjetja FIZIOFIT, Domen Jazbec s.p., ki aktivno uveljavlja svoje pravice do intelektualne lastnine v največji možni meri, ki jo dovoljuje zakon.

 

Piškotki

Spletne strani uporabljajo “piškotke”. To so majhne datoteke, ki se ob obisku strani shranijo na vaš disk. Piškotki vam lahko olajšajo nadaljnje obiske strani. Z nastavitvami v vašem brskalniku se lahko odločite ali boste “piškotke” sprejeli ali zavrnili.

Če »piškotkov« ne sprejmete, nekateri deli spletne strani morda ne bodo prikazani pravilno ali pa vam ne bo omogočen dostop do vseh informacij ali funkcionalnosti spletne strani.

NUJNO ZA DELOVANJE SPLETNE STRANI!
VOL_SITE Piškotek se uporablja za:

– boljšo navigacijo po spletnem mestu

(uporabnik tudi ob menjavi jezika ostane na

isti menijski povezavi);

– začasno shranjevanje podatkov iz obrazcev

na spletnem mestu;

– delovanje nekaterih pojavnih (pop-up) oken;

– za omogočanje prijave na spletnem mestu

(po prijavi spletno mesto beleži trenutno

prijavljenega uporabnika)

VolCoockieAgreement Piškotek deluje v povezavi z novim oknom za potrditev oz. zavrnitev piškotkov. Vanj se shrani odgovor, odvisno, če je uporabnik piškotke sprejel ali zavrnil.
ZA USPEŠNO DELOVANJE SPLETNE STRANI (spletna statistika – Google Analytics)!
_utma Spletna statistika – piškotek ostane na vašem računalniku oz. poteče po štiriindvajsetih mesecih ali ga odstranite, če počistite svoj predpomnilnik. Uporablja se za sledenje in beleženje podatkov o obiskih spletne strani (prvi, ponovni obisk).
_utmb Spletna statistika – beleženje časa prihoda na spletno stran in poteče po 30 minutah.
_utmc Spletna statistika – beleženje časa odhoda iz spletnega mesta in poteče po koncu seje.
_utmd Piškotek namenjen za shranjevanje podatkov o spremenljivki, prilagojeni vrsti obiskovalca. Ta piškotek se kreira, kadar razvijalec uporabi metodo _setCustomVar, ki vsebuje spremenljivko, prilagojeno vrsti obiskovalca. Ta piškotek se je uporabljal tudi pri metodi _setVar. Piškotek se ažurira vsakokrat, kadar se podatki pošljejo v Google Analytics. Poteče po štiriindvajsetih mesecih.
_utmz Spletna statistika – beleženje geografske lokacije obiskovalca, kateri brskalnik, ključno besedo oz. povezavo je obiskovalec uporabil za vstop na spletno stran. Piškotek poteče po šestih mesecih.
AWSUSER_ID Spletna statistika – beleženje in analiza obiska na spletnem mestu (splošno štetje obiska, najbolj obiskane podstrani, izvor

obiska, brskalniki, zaslonske resolucije ipd.).

AWSSESSION_ID Spletna statistika – beleženje in analiza obiska na spletnem mestu (splošno štetje obiska, najbolj obiskane podstrani, izvor obiska, brskalniki, zaslonske resolucije ipd.).
Top