Mnenja strank

Možganska kap

Ko je moža prizadela možganska kap, se nam je življenje ustavilo. Rekli so mi, da moj mož ne bo nikoli več hodil in bo ostal nepokreten. Ker se nisem mogla s tem sprijazniti, sem se vseeno odločila, da se prične izvajati fizioterapija na domu. Začeli smo sodelovati s fizioterapevtom Domnom in po nekaj mesecih trdega dela, je moj mož že zmogel priti ob pomoči do stranišča. Sedaj je toliko obvladljiv, da lahko hodi tudi samo z mojo pomočjo, kar je precejšen uspeh, saj nisem več tako pri močeh. Hvala bogu, da smo naleteli na fizioterapevta Domna.

O.Č.
Moža je pred leti prizadela možganska kap. Takrat sicer ni bil toliko prizadet in je lahko še vedno opravljal določena dela ter bil kar samostojen. Z leti pa se je njegovo stanje močno slabšalo. Ker smo se ustrašili, da ne bo popolnoma obležal, smo ugotovili, da je potrebna fizioterapija na domu. Sin je naletel na fizioterapevta Domna in začeli smo sodelovati. Že po nekaj terapijah se je stanje mojega moža izboljšalo. Lahko je lažje hodil in zmogel opraviti več stvari, ki jih prej že dolgo ni. Ne morem si predstavljati kaj bi se zgodilo z možem, če ne bi začeli s fizioterapijo.

A.M.

Zlom kolka

Ne morem opisati, kako sem zadovoljen, da so mi priporočili fizioterapevta Domna in da obstaja fizioterapija na domu. Ob vrnitvi očeta iz bolnišnice, kjer so mu operirali zlomljen kolk, smo bili čisto izgubljeni. Pred tem je bil oče dokaj pokreten in samostojen, kar naenkrat pa popolnoma odvisen od tuje pomoči. Zahvaljujoč fizioterapevtu Domnu je oče izgubil strah za hojo, ki ga je pridobil ob padcu, se zopet postavil na noge ter postal samostojen. Prav tako mu je odpravil bolečine v križu, ki so ga mučile že vrsto let. Resnično sem hvaležen za priporočilo Domna, ker mi je vrnil očeta nazaj v samostojnost.

T.S.

Oslabelost po hudi bolezni

Zahvaljujem se fizioterapevtu Domnu, ki mi je zelo pomagal, ko mi je zbolela žena. Imela je sepso in se borila za življenje. Hvala bogu so jo uspeli pozdraviti, vendar je zaradi dolgotrajnega ležanja in borbe z boleznijo zelo oslabela. Izvedel sem za fizioterapevta Domna in takoj smo začeli s fizioterapijo. Ker je bila žena popolnoma nemočna, sem zelo vesel, da je bil  fizioterapevt močan in zmožen obvladovati ženo ter jo  z velikim naporom zopet postaviti na noge. Ugotovil sem, da je sami nikoli ne bi uspeli postaviti nazaj na noge. Če ne bi obstajala fizioterapija na domu, moja žena ne bi nikoli več hodila.

K.N.
Top

Trenutno ste brez internetne povezave